CURSUS VASTGOED EN BTW

Wil je je verdiepen in de btw-gevolgen van vastgoedtransacties? Ben je professioneel betrokken bij vastgoedtransacties en wil je meer weten over de btw-gevolgen daarvan?

Wat kun je verwachten tijdens de verdiepingscursus Vastgoed en btw? Tijdens deze cursus zullen Geert Beuker en Marion Gerritsen u duidelijkheid verschaffen in de complexe btw-regelgeving op het gebied van vastgoedtransacties.

Schrijf u in voor de cursus Internationale handel en btw door het formulier in te vullen onderaan de pagina.

Wat weet je na het volgen van deze cursus? Na het volgen van de cursus weet je: • welke mogelijkheden er zijn bij de levering van onroerende zaken • welke btw-gevolgen de levering en verhuur van onroerende zaken hebben • welke btw-gevolgen gewijzigd gebruik van onroerende zaken heeft • wat de btw-gevolgen zijn van ingrijpende verbouwingen • wanneer sprake is van een bouwterrein • wanneer de samenloopvrijstelling overdrachtsbelasting van toepassing is • welke btw-voordelen gerealiseerd kunnen worden bij vastgoedontwikkeling • hoe de recente jurisprudentie, wet- en regelgeving uitwerken op vastgoedtransacties Datum, tijd en locatie Donderdag 12 april 2018 Van 9:30 uur tot 12:30 uur World Trade Center Twente Industrieplein 2 in Hengelo (O) Donderdag 19 april 2018 Van 9:30 uur tot 12:30 uur Regus Apeldoorn Het Rietveld 55B in Apeldoorn Vroegboekkorting Schrijf je vandaag nog in met gebruik van de vroegboekkorting! Tot 26 maart 2018 geldt een vroegboekprijs van € 195, exclusief btw. De standaardprijs voor de cursus bedraagt per persoon € 249, exclusief btw.. Sprekers mr. drs. G.W. (Geert) Beuker Geert is btw-specialist en eigenaar van Beuker BTW-advies. Zowel bij de Belastingdienst als in zijn huidige functie van belastingadviseur heeft Geert veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van vastgoed. Hij ervaart het als een uitdaging om met de klant een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken. www.beukerbtw-advies.nl mr. M.A. (Marion) Gerritsen Marion is fiscaal jurist en eigenaar van Gerritsen BTW Advies. Vanaf 2006 heeft zij zich gespecialiseerd in de btw. Haar missie is onder meer om haar btw-kennis te delen met ondernemers om btw te besparen en boetes te voorkomen. www.gerritsenbtwadvies.nl

Inschrijven

Schrijf je hieronder in voor de cursus.