Cursus E-commerce en btw 2021

Je bekijkt nu Cursus E-commerce en btw 2021

Bent u al voorbereid op de nieuwe btw-regels voor e-commerce per 1 juli 2021? Verkoopt u goederen of levert u elektronische diensten aan particulieren in andere EU-landen, bijvoorbeeld via een webshop? Koopt u daarvoor goederen in uit een niet-EU-land? In 2021 wijzigen de btw-gevolgen van deze goederenleveringen ingrijpend. Uw administratie moet hierop worden aangepast. Wilt u weten hoe en waarom?  

Schrijf u in voor de cursus E-commerce en btw 2021. U kunt zich inschrijven via het inschrijfformulier onderaan deze pagina. Vervolgens ontvangt u zo spoedig mogelijk een bevestiging van uw inschrijving.

Wat kunt u verwachten van de cursus E-commerce en btw 2021?

Tijdens deze cursus krijgt u van mij een uitgebreide uitleg over de ingrijpende nieuwe btw-regels voor e-commerce per 1 juli 2021. Tijdens de cursus is voldoende tijd om vragen te stellen. Ook kunt u vooraf per e-mail een casus inbrengen, zodat ik die casus mee kan nemen in mijn voorbereiding.

Wat weet u na het volgen van de cursus E-commerce en btw 2021?

Na het volgen van de cursus weet u:

  • wat de regels zijn voor de plaats van dienst bij elektronische dienstverlening aan particulieren
  • wat de nieuwe btw-gevolgen zijn van de verkoop van goederen aan particulieren binnen de EU (afstandsverkopen binnen de EU)
  • welke vereenvoudigingsmaatregelen gelden voor kleine ondernemers binnen de EU
  • wat de voorwaarden en de btw-gevolgen zijn van de nieuwe invoerregeling voor afstandsverkopen van buiten de EU
  • wat de voorwaarden en de btw-gevolgen zijn van de nieuwe regeling voor post- en koeriersdiensten
  • wat de nieuwe btw-regels zijn voor online platforms die de levering van goederen aan particulieren faciliteren
  • wat de One Stop Shop-regeling (OSS-regeling) inhoudt
  • hoe u de nieuwe btw-regels verwerkt in uw btw-aangifte en administratie, waardoor u de risico’s op btw-naheffingen, boetes en rentes beperkt.

Datum, tijd en locatie

De datum, tijd en locatie van de cursus E-commerce en btw 2021 wordt bekend gemaakt, zodra tenminste 5 personen zich hebben ingeschreven.

De cursus E-commerce en btw 2021 duurt 3 uur.

Ik kan de cursus ook ONLINE geven via Microsoft Teams. Dit is een interactieve online cursus, waaraan u deelneemt via uw eigen laptop. En waarbij u mij ziet en vragen kunt stellen.

Prijs

De prijs voor de cursus Btw en handel binnen de EU (B2B) bedraagt € 225, exclusief btw, per persoon.

Annulering

Na aanmelding, kunt u de cursus Btw en handel binnen de EU (B2B) alleen schriftelijk annuleren. Bij annulering wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Het is wel mogelijk dat iemand anders in uw plaats deelneemt aan de cursus.

Inhouse cursus

Heeft u liever een op maat gemaakte cursus bij u op kantoor? Laat mij dat weten via onderstaand inschrijfformulier. Daarna neem ik contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. 

Schrijf u hier in voor de cursus E-commerce en btw 2021 en ontvang daarnaast de maandelijkse nieuwsbrief.