Online Cursus Stichting en btw

Stichting en btw

Bent u betrokken bij een stichting? Bent u op de hoogte van alle btw-verplichtingen waaraan de stichting moet voldoen? Is de subsidie die de stichting ontvangt wel of niet belast met btw? Is een btw-vrijstelling van toepassing op alle activiteiten van de stichting? Moet een pro-rata berekening worden gemaakt? Wilt u meer weten over de btw-verplichtingen van uw stichting?

Schrijf u in voor de ONLINE cursus Stichting en btw. U kunt zich inschrijven via het contactformulier of door een e-mail te sturen naar marion@gerritsenbtwadvies.nl. Vermeld daarin duidelijk voor welke cursus u zich inschrijft. Vervolgens ontvangt u zo spoedig mogelijk een bevestiging van uw inschrijving.

Wat kunt u verwachten tijdens de cursus Stichting en btw?
Tijdens deze cursus zal Marion Gerritsen u duidelijkheid verschaffen in de btw-regels die van belang zijn voor een stichting.

Wat weet u na het volgen van de cursus Stichting en btw?
Na het volgen van de cursus weet u:

✓ wanneer een stichting btw-ondernemer is;
✓ voor welke activiteiten van de stichting een btw-vrijstelling van toepassing is;
✓ welke activiteiten van een stichting zijn belast met btw;

✓ wanneer de subsidie die een stichting ontvangt is belast met btw;
✓ hoeverre een stichting recht heeft op aftrek van de btw op de kosten die de stichting maakt;
✓ hoe een pro-rata berekening wordt gemaakt;
✓ wanneer een stichting gebruik kan maken van de kleine ondernemersregeling

Datum, tijd en locatie

Dinsdag 8 september 2020 van 9:30 tot 11:00.

Dit is een interactieve online cursus, waaraan u deelneemt via uw laptop. Tijdens de cursus kunt u Marion Gerritsen zien en horen en kunt u vragen stellen.

Prijs

De prijs voor de cursus Stichting en btw bedraagt € 97, exclusief btw, per persoon.

Annulering

Na aanmelding, kunt u de cursus Stichting en btw alleen schriftelijk annuleren. Bij annulering wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Het is wel mogelijk dat iemand anders in uw plaats deelneemt aan de cursus.

Inhouse cursus

Heeft u liever een op maat gemaakte cursus Stichting en btw die volledig is afgestemd op uw organisatie? Dat kan. Graag bespreek ik de mogelijkheden met u. Maak daarvoor een afspraak via het contactformulier.