Cursus vastgoed en Btw

Je bekijkt nu Cursus vastgoed en Btw
  • Laatste wijziging in bericht:november 28, 2022

Bent u betrokken bij de financiële aspecten van vastgoedtransacties, zoals projectontwikkeling, de verkoop van bouwterreinen of oude en nieuwe panden, ingrijpende verbouwingen aan panden of de verhuur van panden? En wilt u meer weten van de gevolgen die deze transacties hebben voor de btw en de overdrachtsbelasting?

Geef dan via onderstaand formulier aan dat u interesse heeft in de twee uur durende cursus Vastgoed en btw. Zodra tenminste 5 personen dit formulier hebben ingevuld, zal ik in overleg met u de datum, tijd en locatie van de cursus vaststellen. 

Wat kunt u verwachten tijdens de cursus Vastgoed en btw?
Tijdens deze cursus krijgt u van mij uitleg over de complexe btw-regelgeving voor de koop of verkoop en de verhuur van panden. Ook komen de gevolgen voor de overdrachtsbelasting aan bod.

Wat weet u na het volgen van de cursus Vastgoed en btw ?
Na het volgen van de cursus weet u:

  • wanneer sprake is van een bouwterrein
  • wat de btw-gevolgen zijn van de levering van een nieuw pand, een oud pand of een gedeeltelijk gesloopt pand
  • wanneer de samenloopvrijstelling overdrachtsbelasting van toepassing is
  • welke btw-gevolgen een ingrijpende verbouwing van een pand heeft en welke feiten en omstandigheden daarbij een rol spelen
  • wat de btw-gevolgen zijn bij de verhuur van een onroerende zaak.
  • hoe de btw-herzieningsregeling werkt
  • hoe u kunt sturen op de gevolgen voor de btw en overdrachtsbelasting

Datum, tijd en locatie

De datum, tijd en locatie van de cursus Vastgoed en btw stel ik in overleg met u vast, zodra tenminste 5 personen het onderstaande inschrijfformulier hebben ingevuld. 

De cursus duurt twee uur en kan fysiek of online plaatsvinden.

Een eventuele online cursus Vastgoed en btw vindt plaats via Microsoft Teams. Tijdens de online cursus kunt u mij zien en vragen aan mij stellen, net zoals bij een fysieke cursus.

Bij uw inschrijving kunt u bij ‘uw bericht’ aangeven of uw voorkeur uitgaat naar een fysieke of online cursus.

Prijs

De prijs voor de cursus Vastgoed en Btw bedraagt € 225, exclusief btw, per persoon.

Als u zich samen met een collega inschrijft, ontvangt u 10% korting. U kunt dit aangeven bij ‘uw bericht’ in onderstaand inschrijfformulier.

Annulering

Na de definitieve bevestiging van de inschrijving, kunt u de cursus Vastgoed en btw alleen schriftelijk annuleren. Bij annulering wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Het is wel mogelijk dat iemand anders in uw plaats deelneemt aan de cursus.

Inhouse cursus

Heeft u liever een op maat gemaakte cursus over vastgoed en btw bij u op kantoor of online? Laat mij dat weten via onderstaand inschrijfformulier. Daarna neem ik contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.  

Geef hier aan dat u interesse heeft in de cursus Vastgoed en btw en ontvang daarnaast de maandelijkse nieuwsbrief.