CURSUS  VASTGOED EN BTW

Bent u betrokken bij de financiële aspecten van vastgoedtransacties, zoals projectontwikkeling, de verkoop van bouwterreinen of oude en nieuwe panden, ingrijpende verbouwingen aan panden of de verhuur van panden? En wilt u op de hoogte worden gebracht van de gevolgen die deze transacties hebben voor de btw en de overdrachtsbelasting?

Schrijf u in voor de cursus Vastgoed en btw. U kunt zich inschrijven via het contactformulier of door een e-mail te sturen naar marion@gerritsenbtwadvies.nl. Vermeld daarin duidelijk voor welke cursus u zich inschrijft. Vervolgens ontvangt u zo spoedig mogelijk een bevestiging van uw inschrijving.

Wat kunt u verwachten tijdens de cursus Vastgoed en btw?
Tijdens deze cursus zal Marion Gerritsen u duidelijkheid verschaffen in de complexe btw-regelgeving met betrekking tot de koop of verkoop en de verhuur van panden. Ook komen de gevolgen voor de overdrachtsbelasting aan bod.

Wat weet u na het volgen van deze cursus?
Na het volgen van de cursus weet u:
• wat de
 btw-gevolgen zijn van de levering van een oud of nieuw pand
• wat de voorwaarden zijn voor de samenloopvrijstelling overdrachtsbelasting 
• welke btw-gevolgen een ingrijpende verbouwing van een pand heeft en welke feiten en omstandigheden daarbij een rol spelen
• wanneer sprake is van een bouwterrein
• wat de btw-gevolgen zijn bij de verhuur van een pand
• wanneer sprake is van zogenoemde ‘verhuur-plus’

Datum, tijd en locatie

De datum, tijd en locatie van de cursus Vastgoed en btw wordt bekend gemaakt, zodra tenminste 5 personen zich hebben ingeschreven.

De cursus Vastgoed en btw duurt 1,5 uur. 

Prijs

De prijs van de cursus Vastgoed en btw is € 115, exclusief btw, per persoon.

Ontvang bericht over de eerstvolgende cursus vastgoed en btw

Wil je op de hoogte worden gebracht van de eerstvolgende datum waarop de cursus vastgoed en btw plaatsvindt, laat dit dan weten via het contactformulier of stuur een e-mailbericht naar marion@gerritsenbtwadvies.nl.