Missie

Btw is mijn vak! Dat vind ik leuk en daar ben ik goed in! 
Graag wil ik mijn btw-kennis delen om internationaal georiënteerde bedrijven, vastgoed gerelateerde bedrijven en non-profit organisaties op een duidelijke en begrijpbare manier de complexe btw wet- en regelgeving uit te leggen en overzichtelijk te maken om btw-risico's te voorkomen of om btw te besparen. Daarom ben ik in 2014 gestart met Gerritsen BTW Advies.

Werkwijze

Voor het uitvoeren van mijn werkzaamheden hanteer ik hoge professionele normen. Ik ga plichtsbewust te werk om mijn afspraken na te komen. Het uitpluizen van wet- en regelgeving, en het grondig en nauwkeurig analyseren van gegevens zijn werkzaamheden waar ik enthousiast van word. Daarnaast heb ik de capaciteit om op basis van studie, onderzoek en analyse van fiscaal-juridische bronnen, een vlot geschreven en heldere tekst op te stellen. 

Kwaliteit

Om de kwaliteit van mijn adviezen te waarborgen ben ik aangesloten bij de beroepsorganisatie het Register Belastingadviseurs (RB). Bovendien maak ik onderdeel uit van het BTW-specialistennetwerk van het RB. Het RB heeft dit netwerk van BTW-specialisten opgezet voor onder meer periodiek vaktechnisch overleg en klankborden.

Social media

Contact

Weustinkhoekweg 155
7544 RJ  Enschede

06 14 35 28 14
marion@gerritsenbtwadvies.nl

Powered by